OLD BOYS

Kampprogram
Onsdag (Kamp)  19.00 - 20.30

Træningsbane
Bane 1

Kampprogram og stilling
DBU Jylland

Holdsponsor

Kampreferater - Forår '17

AH 2012 vs Dronningborg Boldklub 1

Stolpe ud i kamp med 2 debutanter gav et enkelt point.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 19/4-2017:
AH2012 – DB 1    0-0 (0-0) 

Holdopstilling:
LASSE – KOLD,JENS,SIMON,JENSEN – RONNI,MATHIAS,OLE,MARTIN – THOMAS,WÜRTZ.
Udskiftere: JON - TORBEN

Fidusbamse:
Jens

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

I et opgør med så mange backs og forstoppere, som Torben stillede op med imod DB 1, så kunne man jo da med rimelig grund mene, at så skulle det ene point være i hus. Det kom det også ! Men det gav da også visse mangler fremad banen.

Coach havde ikke haft mange muligheder for at sammensætte et offensivt hold. Det gjaldt faktisk bare om, at kunne samle et hold…

To mand fra Serie 5 fik debut. Nemlig Martin og Mathias.

Kampen startede noget rodet og med en hel del fejlafleveringer fra begge sider. En meget meget langhåret bane, gav dog heller ikke mange chancer for at spille poleret fodbold. Hverken hjemmeholdet eller DB1 er set spille så dårligt og langsomt fodbold tidligere i A-rækken.

Hjemmeholdet kom dog tættest på et føringsmål i 1. halvleg, da Kold havde et udmærket langskud langt udefra midt i 1.halvleg. Bolden slikkede overkanten af overliggeren. Holdets nye spiller – Jon – havde lige efter sit indhop 10 min. før pausen en afslutning på stolpen tæt på mål på et fint oplæg fra Ronni. Kort før pause fik Jensen desværre et gult kort og 10 min. på bænken.

I 2. halvleg havde hjemmeholdet bolden mest og DB blev egentlig aldrig farlige foran mål. Lasse gik og småfrøs i målet den aften. Selv med en mand i overtal, kunne DB ikke spille sig frem til chancer.

Hjemmeholdets beton-defensiv blev flot styret af alderspræsidenten Jens. Ældste spiller indtil coach gik på banen 15 min før tid.

Jon leverede fine ting på venstrekanten, men måtte desværre udgå med en skade midt i 2.halvleg og overlod pladsen til coach selv.

10 min. før tid havde Kold muligheden for at blive man of the match, men keeperen fik pareret hans afslutning ud på stolpen og i efterfølgende tumult og klumspil foran målet, forsøgte samme Kold sig med et saksespark – ja du læste rigtigt – som desværre røg over mål. Men ellers ret imponerende, at han fik kroppen så højt op ;-)

Så det blev ved en 0-0’er og det var måske meget forudsigeligt, h v i s man havde set Torbens opstilling før kampstart. Holdet kunne og burde vel have taget alle tre points imod en modstander langt fra fordoms styrke. Men holdet har dog ikke tabt endnu, så helt skidt ser det ikke ud.

Jens fik sikkert og fortjent Tiger fidusbamsen med hjem.

 

Ref. Torben

AH 2012 vs Rougsø FF

God fight blev belønnet med 3 point i sæsonpremieren. 
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 5/4-2017: 
AH2012 – Rougsø FF 2-1 (1-1)

Holdopstilling: 
LASSE – KOLD,SIMON,JOHN,MIKAEL – JON,TORBEN,HENRIK,RONNI – THOMAS,KENT. 
Udskiftere: KIKO – ALLAN H 

Kampfakta: 
1-0 : 15. min KENT 
1-1 : 18. min 
2-1 : 45. min HENRIK 

Fidusbamse: 
Henrik

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Trods store problemer med at stille 11 mand til start – hele 5 skader og 5 afbud , så fik Torben alligevel den bedst tænkelige start på sæsonen, og samtidig en kærkommen revanche for to svidende nederlag i sidste sæson imod dagens modstander fra Ørsted. 

Med afbud fra bl.a. holdkaptajnen Ole, tog coachen selv anførerbind og 60 minutter på banen i sin første kamp i over 2 ½ år. Hans rutine blev suppleret op med lige så meget rutine i Kiko (tilsammen 105 års rutine!) som 12.mand. Holdet har dog en stærk grundstamme af spillere, der stort set spiller hver gang og det kan ses. Man lå ikke så meget mærke til holdets mange afbud. 

Holdet havde i dagens kamp også debut til 2 spillere. De to midtbanespillere Ronni og Jon. 

Kampen forløb meget jævnbyrdigt og trods en for årstiden rigtig fin bane, så kunne man godt se, at spillerne på begge hold lige skulle have ”banket lidt rust af”. 

Der var en del fejlafleveringer især i 1. halvleg. Ronni havde et nærgående forsøg, som målmanden fik pareret, efter at Ronni havde løbet en bold op og kom alene med keeperen. 

Midt i første halvleg fik hjemmeholdet så scoret efter fint kontraspil. Thomas fandt Henrik, som testede keeperen med en god afslutning. Den blev reddet, men Kent fulgte flot op og fik scoret til 1-0. Kort efter udlignede Rougsø dog på et drøn af et langskud, hvis styrke og præcision totalt overraskede Lasse i målet og bold fløj ind under overliggeren til 1-1. 

I 2.halvleg fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et pænt spilovertag. Rougsø spillerne halsede mere og mere efter det flot fightende hjemmehold, og da holdet midt i 2.halvleg fik frispark på kanten af straffesparksfeltet fandt kampen sin afgørelse. Henrik satte køligt bolden i det nærmeste målhjørne uden om forsvarsmuren til en 2-1 føring, som holdt kampen ud. Hjemmeholdet kom en lille smule under pres i de sidste 5 minutter, men redde de 3 point hjem i en svær sæsonåbning. 

 

Ref. Torben