OLD BOYS

Kampprogram
Onsdag (Kamp)  19.00 - 20.30

Træningsbane
Bane 1

Kampprogram og stilling
DBU Jylland

OLD BOYS - AH 2012 

OLD BOYS  (40+)

TRÆNER

Rasmus Stjerne Rudkjøbing
 

 

OLD BOYS  (LUKKET HOLD)

TRÆNER

Rasmus Stjerne Rudkjøbing
 

 

Holdsponsor

Kampreferater - Forår '17

Purhus IF vs AH2012 

Forstærket Purhus hold blev nedkæmpet i forårets sidste kamp.
Kampreferat - Old Boys A-rækken fredag d. 30/6-2017:
PURHUS IF - AH2012   1-3 (0-2) 

Holdopstilling:
LASSE – JENS,SIMON,JOHN,JENSEN –  POLLE,KIKO,THOMAS,NICKI – SØHOLM,RONNIE.
Udskiftere: MATHIAS,KENT,JON

Kampfakta:
0-1 : 12. min. RONNIE
0-2 : 15. min. NICKI
0-3 : 40. min. KENT
1-3 : 53. min.

Fidusbamse: NICKI

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Ugens kamp blev spillet en fredag, da begge hold havde arrangeret sommerafslutning efter kampen.

Den afslutning kom AH nok til at nyde mest. Holdet tog nemlig alle 3 point med hjem fra Asferg Arena.

Hjemmeholdet havde – som coach med Ronnie & Nicki – forstærket sit hold med en del serie 3 spillere, da turneringen tillader dette efter endt seniorturnering. Det var derfor ikke uden nervøsitet for udfaldet, at Torben satte sit hold op. Lad det være sagt med det samme: AH spillede en flot 1.halvleg. Polle fra 2. holdet var med som afløser for Ole (afbud) og sammen med Nicki på 10’er pladsen fungerede midtbanen perfekt. Bagtil blev der spillet sikkert og de to angribere leverede et flot løbearbejde og stressede konstant hjemmeholdets opspil. Det fik både bagkæde og keeper til at begå fejl. Netop på en fejl i de bageste rækker blev Ronnie pludselig helt fri efter 12 minutters spil og kunne sparke bolden i kassen til 0-1. Der gik ikke mange minutter før det blev 0-2. Efter hjørnespark og lidt tumult, kunne Nicki give bolden det sidste skub over stregen. Perfekt 1. halvleg. Der var langt mere snit over holdets spil i denne kamp. I 4-4-2 opstillingen blev der plads til Nickis gennemløb på midten og Kikos på højrekanten og samtidig var Polle en god stopklods på midtbanen. AH fik meget mere ud af spillet end de sidste par kampe med wingbacks. Måske var koden med det tamme angrebsspil løst? Det stod 0-2 ved pausen til AH2012.

Fra 2. halvlegs start gav hjemmeholdet den lidt mere gas. Det udmyntede sig efterhånden i en hård og tæt fight. Purhus fik mere spil, men det gav også åbninger i de bageste rækker. Kent, som var kommet ind lige før pausen, lagde pres på Purhus forsvars-spillerne og efter et par gode oplæg, så kunne han selv sparke bolden i kassen til 0-3 efter en forsvars-fejl. Da var der spillet 40 minutter og scoringen faldt på et tidspunkt, hvor hjemmeholdet var begyndt at blive for nærgående. Men modsat keeperen i den anden ende, så var Lasse endnu engang en sikker sidste skanse for AH og afværgede, at Purhus kom med i kampen igen. I løbet af 2. halvleg kom de sidste to udskiftere også ind, da bl.a. Polle løb tør for kræfter efter kamp nr. to på tre dage.

7 minutter før tid var Lasse dog prisgivet ved hjemmeholdets 1-3 reducering. Et lille uopmærksomt øjeblik i en ellers meget stabil forsvarskæde gav en åbning og scoring. Kort efter syntes Simon, at spændingsnivauet skulle hæves, da sendte en bold på tværs (kald det bare en Jesper Olsen) i de bageste rækker, men han slap med skrækken, for Purhus misbrugte ”gaven”.

DE sidste minutter blev lidt en form for overlevelse med en del udskiftning fra coach. Det var mest de spillere som stod i den modsatte side J Plus en masse anden trækken tid ud.

3-1 sejren kom i hus og holdet kan nu – med en udsat kamp i ærmet – holde sommerpause på rækkens 2. plads med en bedre målscore end DB1. Efteråret starter netop med en udekamp imod DB1 …!

Nicki spillede en fortrinlig kamp på den offensive midtbane og krydret med en scoring, så kunne man ikke komme udenom ham til dagens Fidusbamse.

 

Ref. Torben

Rougsø FF vs AH2012 

Rougsø trak det længste strå i en tæt og intens fight i Ørsted.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 21/6-2017:
ROUGSØ FF - AH2012 1-0 (0-0)

Holdopstilling:
LASSE – JENS,SIMON,JENSEN – NICKI,OLE,KIKO,HENRIK,THOMAS, – SØHOLM,RONNIE.
Udskiftere: MATHIAS,FRANCIS 

Kampfakta:
1-0 : 37. min. 

Fidusbamse: LASSE

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Hjemmeholdet tørstede sikkert efter revanche for 2-1 nederlaget i sæsonpremieren, mens AH tørstede efter revanche for et forsmædeligt 4-0 nederlag i Ørsted sidste år. Begge hold stillede da også op i noget nær stærkeste opstilling. Torben manglede godt nok John og Kent, men havde til gengæld både Henrik, Nicki og Ronnie tilbage på holdet. Efter at seniorsæsonen nu er afsluttet, så var de to sidstnævnte – samt Frandsen, der måtte melde fra kort før kampstart – igen spilleberettiget for old boys. På bænken havde coach fået fløjet Anders Francis hjem til kampen fra hans ophold i New Delhi J Det kan siges med det samme, at det var en kamp i et ”old boys-højt” tempo med udmærket fodboldspil på midten, hvor slaget stod i det meste af kampen. Der var ikke mange chancer i målfelterne i første halvleg. AH havde et par gode indlæg fra Ole og Kiko i venstre side og Ronnie fik et par stikninger imod kassen, som blev bremset af fornemt forsvarsspil af det kontantspillende hjemmehold. Hjemmeholdet bestod af fysisk stærke spillere med et pænt løbepensum, så Henrik og co. var kommet på hårdt arbejde på midtbanen. 

2. halvleg forløb som første. En masse spil på midtbanen, hvor der blev kæmpet for at få spilovertaget. AH havde et indlæg, hvor der manglede en meter før at angriberne nåede frem til bolden. I den anden ende fik hjemmeholdet fremtvunget en farlig situation efter godt opspil i højre side. I øvrigt den eneste gang, at AH tillod hjemmeholdet at løbe igennem på kanterne. Taktikken fra Alliancen kampen med at lukke ned for hjemmeholdets fløje, holdt helt indtil det 37. minut. Indlægget blev dog clearet i første omgang af Nicki, men desværre endte bolden for fødderne af en Rougsø-spiller og blev sat sikkert ind uden chance for Lasse til en 1-0 føring til værterne. 

Det var lidt som om, at det havde ”hængt i luften”, at det hold, der scorede først også ville vinde kampen og Torben måtte jo derfor ændre på game planen. Ud med holdkaptajnen og ind med den fortabte søn Francis fem minutter senere. Francis er jo ikke noget lyn på en fodboldbane, men han har dog stadig overblik og færdigheder til at slå en god aflevering. Faktisk fik han sat gang i et par gode opspil og igen manglede den lille meter på et indlæg fra Kiko til at en fremstormende Ronnie kunne nå den foran mål. Efter endnu en god indsats lod Kiko sig herefter udskifte med Mathias. Nu med nye friske kræfter fik AH tilspillet sig et lille overtag og coach øjnede chancer for point. Men så desværre 9 minutter før tid, måtte Nicki trække i nødbremsen udenfor feltet, da hjemmeholdet var ved at spille sig igennem. Det gav selvfølgelig 10 minutter på bænken og så så det meget svært ud. Men Torben ændrede ikke på sin 3-5-2 opstilling. Jens måtte selv til at markere en mand bagude. Holdet satsede på en udligning til trods for kun 10 mand. Det gav selvfølgelig huller bagude. Den ene gang var Lasse stort set alene med tre hjemmespillere, men fik mesterlig reddet deres forsøg. Meget kort før tid blev Ronnie spillet fri i venstre side og burde nok have kigget op og spillet en fremstormende Henrik foran målet, men Ronnie tog chancen med en afslutning, der ikke helt var kvalitet nok i. Her var chancen virkelig for AH, der gav alt til sidst og i det sidste spilleminut – 2 minutters overtid - fik holdet hjørnespark. Lasse gik med op og fik faktisk også headet på mål på Francis’ præcise indlæg, men desværre forbi modstandermålet. 

Kampen sluttede med en 1-0 sejr til Rougsø, der ved slutfløjtet med høje råb gav udtryk for, hvor glade de var for sejren. Det var vel et godt udtryk for den flotte indsats AH gav. 

Lasse tog Fidusbamsen med flest stemmer lige foran Simon og Henrik. 

 

Ref. Torben

Værum GF vs AH2012 

Endnu et clean sheet og tre point på udebane. 
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 14/6-2017: 
VÆRUM GF - AH2012 0-1 (0-1)

Holdopstilling:
LASSE – JENS,JOHN,JENSEN – SIMON,OLE,MATHIAS,THOMAS,KIKO – JON,KENT.
Udskiftere: COACH,MIKKEL,SØHOLM 

Kampfakta:
1-0 : JOHN – 15.min. 

Fidusbamse: KIKO

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Trods afbud fra Henrik og Ronnie (ikke lovlig) + en Søholm, der først nåede frem til de sidste 10-12 minutter, så blev sidste uges overraskende 0-1 sejr i Stevnstrup fulgt flot op og AH holdet fik sig endnu en udesejr på 1-0. Det var dog heller ikke et hold af Alliancens kaliber og holdet kunne nu snildt have lukket kampen allerede i 1.halvleg, hvor bl.a. Kent og Jon ikke kendte sin besøgelsestid. Men Værum holdet var dog ingenlunde en dårlig modstander og holdet formåede at opretholde spændingen i kampen lige til det sidste. 

AH holdet lagde pænt ud og overtog langsomt spillet. Kiko spillede endnu engang en flot comeback kamp (vi er holdt med at tælle!) og var med i flere fine opspil i venstresiden. Men ellers var det nu de defensive spillere, der løb med roserne. 

Midt i halvlegen fik Jon trykket flot af foran mål, men uheldigvis for ham, så ramte bolden en modstander på stregen. På det efterfølgende hjørnespark tog AH dog fortjent sejren, da John pandede Oles præcise hjørnespark ind med pandebrasken til 0-1. I minutterne derefter var der store store chancer til AH for at udbygge sejren. 

Kent og Jon var blandt andet alene igennem. Kent tog chancen og afsluttede selv, men brændte den store chance med en afslutning lige på keeperen. Lidt senere kunne Jon vel have spillet Kent fri også på en kontrachance. Men 1-0 føring ved halvleg. 

Kort ind i 2. halvleg blev det dog lidt mere spændende end nødvendigt, da John måtte ud i 10 minutter pga. hands. Kort efter skiftede coach sig selv ind for at få lidt ro på spillet og for at holdet skulle overleve de 10 minutter. Hurtigheden er der ikke længere, men rutinen fornægter sig ikke J Holdet stod godt igennem udvisningsminutterne og da Søholm endelig dukkede op, fik man nye friske kræfter i frontkæden. Det blev dog Lasse, der med et par gode redninger til sidst, som blev en slags matchvinder sammen med John. 

Der var tilfredshed i AH lejren efter kampen, for med sejren har holdet har nu igen lagt sig på baghjul af førerholdene. 

Dagens stemmer faldt næsten til alle i bagkæden, men det blev dog Kiko, som fik fidusbamsen med hjem. 

 

Ref. Torben

IF Alliancen vs AH2012 

Flot fight gav uventet udesejr over sidste sæsons mestre. 
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 7/6-2017: 
IF ALLIANCEN - AH2012 0-1 (0-1)

Holdopstilling:
LASSE – JENS,SIMON,JENSEN – THOMAS,OLE,HENRIK.MATHIAS,RONNIE – SØHOLM,KENT.
Udskiftere: JON,JESPER T. 

Kampfakta:
1-0 : RONNIE – 6.min. 

Fidusbamse: Jensen

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Efter et par tynde indsatser i to udekampe, så var der endelig fuld bonus til AH2012 igen. Torben havde fået stablet et noget stærkere hold på benene til den svære udekamp. Det holdt dog hårdt og for at kunne stille 13 mand, så havde coach adspurgt Alliancen om Ronnie måtte spille med. Henrik var tilbage på midtbanen og Lasse igen i målet efter to kampes fravær og de ændringer pyntede en hel del på holdet og de elleve startende tog dirigentstokken i hånden lige fra start. 

I det allerførste minut testede en meget nærgående Søholm hjemmeholdets keeper. Han reddede dog, men var meget tæt på selv at fumle den ind over stregen. Så havde Jakob fået færten. I det 6. minut prøvede han til med et skud endnu engang og igen redder keeperen dog. Men efterfølgende tabte målmanden igen bolden. Denne gang dog så langt væk fra sig selv, at Ronnie blot kunne sige ”mange tak” og sætte den ind i kassen til 0-1. Hvilken start og uha for en brøler. Her savnede hjemmeholdet vist ”Simon Juel” J 

Coach havde lagt en taktik, der skulle lukke hjemmeholdets kanter ned og det fungerede perfekt, for Alliancen levede kun på fremlægninger op foran i midten af banen. Men her var Simon og Jensen suveræne imod deres modspillere, der ikke fik mange ben til jorden. Daffy og Svendsen havde vel ikke en reel afslutning på mål i 1.halvleg. 

Det havde Søholm derimod i den anden ende. Angriberen var virkelig i hopla og havde en super afslutning, hvor keeperen dog reddede lidt af æren tilbage med en flot redning af det gode skud. Pausestilling på 0-1 til mestrene anno 2015 imod mestrene anno 2016. Der var lagt op til en spændende 2.halvleg og det blev det ved gud også. Ved sideskiftet fik Kent sig et fortjent hvil og Jon kom på banen og afløste ham. 

AH holdet kom ud på lidt tunge ben og Alliancen var spilstyrende det meste af halvlegen. Heldigvis så skulle Alliancens Svendsen brokke sig så meget, at han fik gult kort og 10 minutters pause. Det tog lidt af presset. Kaptajn Ole måtte lade sig udskifte kort efter og holdet forsøgte 11 imod 10 at finde tilbage til de gode takter fra 1. halvleg. Efter 20 minutter var netop indskiftede Jesper og Ronnie alene igennem, men Ronnies afslutning manglede kvalitet og blev let reddet af keeperen. Så gik det pludselig stærkt. Alliancen blev fuldtallig og i AH’s næste angreb, blev Jon fløjtet off side. Men Jon skulle lige have bolden i netmaskerne og så fik han gult kort. Ærgerligt for Jon og for holdet. Så gik der kun et par minutter mere før Kent lavede et frispark, som dommeren minsandten takserede til endnu et gult kort! Store protester i AHG lejren, men lige lidt hjalp det. Holdet sluttede de sidste 7 minutter af med 9 mand imod hjemmeholdets 11. Men AH2012 kunne fighte! Forsvaret stod - med Jens som styrmand – som det skulle og Lasse var sikker i målet. På midtbanen kneb det mere. Spillerne var slidte og Torben skiftede heftigt ud i slutminutter og fik dermed også trukket tiden. AH holdt stand og nappede de tre point i overværelse af lidt færre tilskuere end til Sommerfesten sidste år. Men det tog ikke glæden fra truppen, der leverede en formidabel fight. 

På trods af en helstøbt holdindsats, så blev det dog fortjent nok Jensen, der fik dagens Fidusbamse. Ham og Simon fik lukket helt af bagude og i front var Søholm virkelig på toppen i 1.halvleg. 

Aftenen blev naturligvis sluttet af i festteltet med øl og pølser J Alliancen spillerne?...De blev vist i omklædningsrummet. 

 

Ref. Torben

AH2012 vs Spentrup IF

Svag indsats i Spentrup gav sæsonens tredje nederlag. 
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 31/5-2017: 
SPENTRUP IF - AH2012 3-0 (1-0)

Holdopstilling:
MATHIAS – JENS,MARTIN,JOHN,JENSEN – TORBEN,OLE,THOMAS,JON – SØHOLM,KENT.
Udskiftere: MIKKEL 

Kampfakta:
1-0 : 20. min.
2-0 : 40. min.
3-0 : 50. min. 

Fidusbamse: Thomas

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Coach havde brugt hele ugen på at samle et hold og finde en målmand. Mathias tog prisværdigt tjansen på målet, men selv om coach selv gik på banen fra start, så var holdet kun 12 mand og det inklusive den nystartede old boys spiller Mikkel. 

Så det var med noget bange anelser, at han sendte sit hold på banen. Det blev ikke bedre af, at Mikkel kom næsten 10 minutter for sent! Lidt goodwill fra hjemmeholdet, gjorde at holdet dog nåede at få ham ind i målet før kampen blev føjtet i gang. 

Naturligt nok så smittede disse afbud med mange ændringer i startopstillingen – og den dårlige optakt - af på spillerne. AH spillede en rædselsfuld 1. halvleg med mange fejlafleveringer og var dårligt nok i nærheden af hjemmeholdets mål i de første 30 minutter. 

Banen var hurtig og knaldhård og det passede i hvert fald slet ikke udeholdet. Tæmningerne af boldene var ringe og holdet fik slet ikke gang i spillet. Det skal siges, at Spentrup nu ikke var så meget bedre, men de kunne dog indimellem kombinere sig opad banen. Efter 20 minutters spil skete det også, at hjemmeholdet broderede sig hele vejen igennem AH defensiven. Gennembruddet endte i højre side, hvorfra at bolden blev sendt ind foran mål til en helt fri mand, der scorede imod en total prisgivet Mathias. 1-0 og det var også pausestillingen. Bedste (og eneste?)mand i den halvleg var Kent, der kæmpede flot, men uden den store opbakning fra sine medspillere. Af samme grund gik Kent på bænken i 10 minutter for at ”trække vejret”. Med de få udskiftninger midtvejs i kampen, som holdet kunne lave med en mand på bænken, gav det dog en smule mere spil. Men stadigvæk var der alt for mange fejlafleveringer til, at det kunne udmønte sig i et overtag. Så da hjemmeholdet efter 40 minutters spil scorede til 2-0 fra 0 grader (!) fra baglinjen, så det rigtig svært ud for gæsterne. 

Holdet fik efterhånden skabt et par muligheder og en kæmpe chance på en dobbeltafslutning, blev desværre ikke omsat til den scoring, som kunne have givet lidt tro på points. Kent afsluttede fra højresiden, men målmanden parerede. Han parerede dog bolden lige ud til en helt fri Jon, der dog af uransalige grunde ramte en mand på stregen i stedet for målet. 

10 minutter før tid lukkede hjemmeholdet kampen, da et indlæg (menes det på stadion) blev grebet af den stærke vind, som blæste på tværs af banen og herefter sejlede henover stakkels Mathias i målet, som slet ikke havde set den få retning på kassen. Ind røg den og 3-0 til Spentrup. Herefter var det som om at de sidste rester af energi fusede ud af udeholdet. 

Resultatet vil ingen indvende noget imod. Sejren var fuld fortjent. 

Få AH2012 ikke snart flere spillere tilbage, så skal holdet prise sig lykkelig for de 13 points, som holdet har skrabet sammen indtil nu. 

Thomas fik kæmpet sig godt tilbage i kampen og tog Fidusbamsen lige for næsen af Kent med to stemmer mere. 

 

Ref. Torben

AH2012 vs Romalt IF

AH 2012 vinder uden kamp – Romalt kan ikke stille hold.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 24/9-17:
AH 2012 - Romalt IF 3-0 (v.u.k.)

 

Dronningborg Boldklub 2 vs AH2012 

TOPHOLD TOG AH PÅ SENGEN MED TO HURTIGE SCORINGER.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 17/5-2017:
DB 2 - AH2012 2-0 (2-0)

Holdopstilling:
MARTIN E – JENS,JOHN,WÜRTZ – SIMON,HENRIK,THOMAS,MATHIAS,JENSEN – SØHOLM,KENT.
Udskiftere: JON,TORBEN 

Kampfakta:
1-0 : 2. min
2-0 : 7. min (str) 

Fidusbamse: Simon

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

AH holdet havde kæmpet sig op i toppen af rækken og kunne med et godt resultat imod duksene fra DB 2 komme med helt i top. De drømme blev dog punkteret ret hurtigt. 7 minutter og så var topholdet foran 2-0 ! 

Torbens kvaler med at stille hold smittede vist lidt af på holdet, for det var en noget nervøs start. En ny keeper og en skadet Wurtz i startopstilingen. Dertil skulle Mathias gå i pausen. Reserverne var en småskadet Jon og coach selv på 54 år! Det giver vel egentlig også et fint billede af, hvorfor det mon blev så usikker en start. Godt nokj havde Frandsen troppet op og var også omklædt, men han havde også sønnen på knap 1 år med i klapvognen. Og der var ikke nogen, der bød sig til, så man kunne have forstærket holdet med Frandsens deltagelse. 

Allerede efter to minutter kørte DB rundt med AH spillerne i venstre siden og fra kanten af feltet blev bolden klasket ind til 1-0. Så gik der kun fem minutter mere. Samme spiller med assisten fra før blev på kanten af straffesparksfeltet væltet(?) af John. Med et falkeblik dømte kampens dommer straffe set fra midten af banen. Imponerende – måske han havde været ved Louie Nielsen. Men han dømte vidst på opfordring af hjemmeholdets råb. Scoringen blev sat sikkert ind og så frygtede Torben egentlig en ren afklapsning. DB holdet var rigtig giftigt og nød af spille deres flotte pasningsspil på kunstbanen, som kampen noget uforståeligt blev afviklet på. Måske det var planlagt… 

Men AH holdet fik fightet sig ind i kampen og resten af halvlegen var værterne kun tæt på en enkelt gang, men her trak Martin en flot redning op ad hatten. 

Efter 20 minutter turde Würtz ikke længere spille med, da han små haltende ikke kunne følge med DB spillerne. Coach gik selv på banen og havde faktisk oplægget til holdets bedste chance i halvlegen, da han 5 minutter før pausen sendte et indlæg ind foran mål, som den sæsondebuterende Søholm desværre fik headet et godt stykke over mål. 

I pausen måtte Mathias jo gå og blev afløst af Jon. Holdet havde dog afblæst en større nedsabling og var godt med i kampen. Med et par rokeringer gik de ud til 2. halvleg med oprejst pande og spillede en fornuftig halvleg, men helt farlig blev holdet ikke. Holdet var slet ikke i nærheden af sejren eller point, selvom coach efter hjørnespark midt i 2. halvleg med maven fik dirigeret bolden på stolpen efter klumpspil. Henrik kæmpede en hård kamp på midtbanen og Jens, John og Simon havde fint fat i DB angriberne i hele 2. halvleg. Men lige lidt hjalp det. Hjemmeholdet lukkede helt af også i deres bageste rækker. 

En ærgerlig start ødelagde alt for tidligt spændingen i topkampen, for DB var for stærke til at AH2012 kunne true deres 2-0 føring. 

Simon blev valgt til holdets bedste denne aften. 

Nu venter Romalt hjemme i næste spillerunde. En sejr her og med en udsat kamp i baghånden, ser det fortsat fint ud for Torbens tropper, hvis han vel at mærke kan stille hold…

 

Ref. Torben

Aadalen IF vs AH2012 

SEJR TRODS DÅRLIGT SPIL I LOKALOPGØR. 
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 10/5-2017: 
Aadalen IF - AH2012 1-2 (1-1)

Holdopstilling: 
LASSE – JENS,SIMON,KOLD,JENSEN - OLE,JOHN,THOMAS,JON – RONNIE,KENT. 
Udskiftere: POLLE,MARTIN,NICKI 

Kampfakta:
1-0 : 20. min
1-1 : 24. min John
1-2 : 37. min Ronnie 

Fidusbamse: Thomas ”Polle” Poulsen

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Lad det være skrevet med det samme: Det var IKKE en kamp, der bliver husket for ret meget andet end de 3 point. Spillet var ikke sammenhængende denne aften og der gik kun 2 gode afleveringer på 10 forsøg. Holdet må prise sig lykkelig for, at det blev til 3 point. 

Det startede egentlig fint på den våde og hurtige bane. Holdet havde bolden mest og hjemmeholdet kunne ikke rigtig få gang i deres normalt fysisk betonede spil. Det gav plads til AH’s letbenede frontløbere. Ronnie, Kent og Jon havde optræk til flere chancer. Desværre var de fleste afgørende afleveringer til angriberne for upræcise og den hurtige bane fik da også sin del af skylden ;-) 

Allerede efter blot 15 min. måtte Kold lade sig udskifte med ”Polle” pga. dårlig ryg. 

Efter 20 minutter var hjemmeholdet for første gang i kampen tæt på og sandelig om ikke at de fik scoret. På lidt for nem vis blev en angriber pludselig helt alene med Lasse, der nok burde have brugt hænder i stedet for at tackle. For kontraen på hans tackling fik modstanderen med og kunne score i det tomme mål til 1-0. 

Heldigvis fik AH hurtigt rystet scoringen af sig. Kun 4 minutter senere havde holdet sit bedste angreb i hele kampen. Efter et-to opspil op igennem banen kunne Ole spille John – der i dagens kamp var rykket op på midtbanen – helt fri og han benytter flot chancen til slutteligt at runde keeperen og udligne til 1-1. Det var en meget vigtig scoring og blev nok afgørende for kampens forløb. 

Starten af 2. halvleg lignede den første en del. Udeholdet var mest boldbesiddende. Thomas havde næsten frit løb på en kontra, men fik slet ikke afsluttet. Han fik dog kort efter gjort skaden god. Efter 7 minutters spil fandt han en helt fri Ronnie, der scorede sæsonens anden fuldtræffer og så stod det 2-1 til gæsterne og kampen var vendt på hovedet. Kort efter måtte Ole desværre forlade banen også med dårlig ryg. Coach lavede et par rokeringer, men fandt ikke den rette opstilling. 

Herefter gik det hele lidt op i indianerbold. Hjemmeholdet fik lagt pres på AH og de gik hårdere og hårdere til den og så kunne man igen kende Aadalen holdet. Gæsterne svarede igen med en masse internt råberi og panik afleveringer. Der var virkelig krise i det sidste kvarter. Aadalen fik i resten af kampen presset AH helt tilbage, men hold da op, hvor kunne gæsterne – hvis de havde kendt deres besøgstid – havde straffet dem. Kontra på kontra løb alle ud i det rene ingenting. Til sidst fornemmede man, at det trak op til en udligning istedet. 5-6 minutter før tid kom den store chance så til Aadalen. Lasse parerede på fornem vis et farligt skud, men fik på en eller anden vis skubbet den lille runde ud til en modspiller, som fik frit skud tæt under mål. Heldigvis stod Simon godt placeret på stregen og kunne parere skuddet med brystet. Her var heldet virkelig med udeholdet. 

De sidste 5 minutter blev, som indledningsvis skrevet, ikke værd at skrive om. 

Men holdet vandt og den sejr havde Thomas P en stor aktie i. Da 2.holdets kamp var aflyst havde coach fået Thomas med og det gjorde han så godt, at han fik Tigerbamsen med 6 stemmer.

 

Ref. Torben

AH2012 vs IF Fjorden

KOMFORTABEL SEJR OG 3 POINT I ENSIDIGT OPGØR.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 3/5-2017:
AH2012 – IF Fjorden 4-0 (2-0)

Holdopstilling:
LASSE – JENS,SIMON,JOHN – JENSEN,OLE,HENRIK,THOMAS,JON – RONNIE,KENT.
Udskiftere: FRANDSEN,MATHIAS,MIKKEL E

Kampfakta: 

1-0 : 8. min Thomas 
2-0 : 10. min Ronnie 
3-0 : 45. min Frandsen 
4-0 : 51. min Frandsen 

Fidusbamse: 
John

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Til ugens hjemmekamp havde coach for en gang skyld ikke problemer med at stille fuldt hold og kunne selv lade støvlerne blive i tasken. Et lettere afbudsramt udehold med kun 12 mand – reduceret til 11 mand allerede midt i 1. halvleg – var en overkommelig modstander denne aften. Udeholdet var meget sjældne gæster foran AH målet, hvorimod hjemmeholdet havde masser af forsøg på scoringer i begge halvlege. 

Efter 5 minutters spil var Jensen kommet helt frem til forreste stolpe på et indlæg fra højre og burde vel have ramt målet? Så fulgte 2 gyldne minutter, som faktisk afgjorde kampen. Først scorede Thomas årets første kasse på et flot hovedstød på OIes veludførte hjørnespark og et par minutter efter fik Jon en lidt tilfældig assist, da han i et forsøg på at løbe en dyb stikning op, fik tacklet bolden ind på sig af en fremstormende keeper. Denne tackling røg dog i den forkerte retning, set fra målmandens side, så en helt fri Ronnie – måske på kanten til off side? – kunne let og ubesværet trille bolden ind i det tomme mål til 2-0. Jon var meget aktiv på højrekanten i 1. halvleg og fik flere gode bolde at arbejde med fra Henrik og Ole. Hjemmeholdet havde flere gode forsøg. Holdets to angribere Kent og Ronnie løb meget og var en evig uro for Fjorden og de havde begge meget nærgående forsøg på mål. Men det blev ved de 2-0 ved pausen. 

Fra 2.halvlegs start så holdet dog noget tungt og ”mæt” ud. Fjorden fik lidt mere spil på midtbanen uden dog at blive farlige. Dertil var de simpelthen for tynde i offensiven. Men efter den lidt lade start, så blev det hele lidt bedre efter 10-15 minutter. Først havde Ronnie en kæmpechance alene med keeperen, hvor han kunne have spillet en fremstormende Henrik fri til scoring midt for mål. I stedet forsøgte han selv med en afslutning – som en angriber vel også skal – , men blev reddet af keeperen, som vel dermed gjorde skaden god fra 1. halvlegs 2-0 scoring. 

Kort efter kom indskiftede Frandsen i fokus. Et veludført frispark fra kanten af feltet fik lov at sejle hele vejen igennem venner og fjender og gik ind i kassen. Jon forsøgte at heade på bolden, men nåede ikke op til den og så gik den ind ved den ene stolpe til 3-0. Så var den kamp afgjort. Der var ikke mere i Fjorden. Holdet gav også op på midtenbanen nu overfor Henriks effektive arbejdsraseri. 9 minutter før tid blev Frandsen spillet fri midt for mål og i to omgange fik han sendt målet i kassen til slutresultatet 4-0. Meget effektivt at indskiftede Frandsen, der nu er holdets topscorer med 3 mål i blot 2 kampe. 

John blev dog valgt til holdets bedste og fik Tiger bamsen med hjem efter endnu en stærk indsats i midterforsvaret. 

 

Ref. Torben

Hornbæk SF vs AH2012

Sort uheld til sidst i kampen imod stærkt hjemmehold.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 26/4 2017:
Hornbæk SF - AH2012    5-3 (2-2) 

Holdopstilling:
LASSE – JOHN,TORBEN,SIMON – NICKI,FRANDSEN,OLE,HENRIK,JENSEN – RONNIE,WÜRTZ.
Udskiftere: MATHIAS – KIKO

Kampfakta:

1-0 : 5.min (str)
1-1 : 18.min. Würtz
1-2 : 29.min. Nicki
2-2 : 29.min.
2-3 : 38.min. Frandsen (str)
3-3 : 45.min. (selvmål)
4-3 : 50.min.
5-3 : 55.min.

Fidusbamse: Nicki

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

8 mål, 2 straffespark og 3 gule kort giver vel et godt billede af, hvor intensiv og tæt en fight, det var på Hornbæk stadion. AH 2012 havde det stærke Hornbæk hold på vej i sækken, men et meget uheldigt sidste kvarter ødelagde de – eller i det mindste det ene – point, som holdet havde fortjent.

Med coach på banen i samtlige 60 min. og Kiko i det halve, så kunne det vel frygtes, at kampen ville blive meget svær. Men med Henrik tilbage på midten, John på plads som stærk sweeper og en god debutant i Nicki, så svarede AH2012 godt fra sig.

Hjemmeholdet havde som sædvanlig i de indbyrdes opgør fundet alle deres bedste - og yngste - spillere frem til kampen og i Rico, har de jo en usædvanlig hardhitter oppe foran.

Efter blot 5 min. var hans uro i feltet skyld i, at Henrik uheldigt fik hands på i og deres keeper sørgede for et hurtigt føringsmål på straffesparket. Udeholdet kom dog godt igen og var godt med i kampen. I det 18. min. fik holdet efter flot opspil udlignet. Ole spillede i oplagt scoringsafstand meget uselvisk bolden videre til Würtz, som køligt løftede læderkuglen over i det ene målhjørne. Kort efter måtte Würtz desværre udgå med en skade. Lige inden pausen lykkedes det AH at komme foran, da Nicki ihærdigt fulgte op på Henriks afslutning og fik trampet bolden ind over stregen. Hornbæk havde fået et gult kort og det gav mere spil til AH. Desværre holdt føringen ikke minuttet – eller halvlegen – ud. Hornbæk erobrede bolden, mens udeholdet var uopmærksomt og i fremdrift. Tidligere nævnte Rico blev spillet fri og han hamrede kuglen ind til en ærgerlig udligning.

AH fortsatte dog ufortrødent og anden gang, at holdet appellerede for straffe, så fik man det. Nicki blev nedlagt og Frandsen scorede usvigelig sikkert på 11-meter pletten. 2-3 og så kunne man ane lidt nervøsitet i hjemmeholdet. Midt i 2. halvleg fik de dog udlignet, da Rico tørrede både Jensen og Simon i kanten af feltet og på hans indlæg kunne coach kun se til, at han med en mand lige i nakken fik rettet bolden i målet med brystkassen. Torben var meget utilfreds med ikke at få et frispark, men nej mente dommeren. Minsandten om ikke lykken stod hjemmeholdet bi endnu en gang 10 min. før tid. Et dårligt indlæg fra højre side blev til en scoring. Indlægget tog fusen på Lasse og sejlede ind i det ene hjørne til 4-3, og udturen var ikke slut der. Simon fik marchordre med et gult kort på uforståelig vis. Holdet fightede dog flot videre og kort efter havde Henrik et drøn på overliggeren. Samme Henrik blev indblandet ufrivilligt i kampens sidste mål, da han og en modspiller i infight fik dommeren til at tabe fokus. I stedet for at stoppe kampen, så blev dommeren stående og kiggede på deres infight, alt imens at Hornbæk på en fem meters off side løb ned og scorede til 5-3! Målet blev godkendt, da han ikke kunne se off siden… Han skulle nok være glad for, at det var til 5-3 og med 5 minutter igen. Ah-holdet var meget frustreret. Hornbæk fik kort efter endnu et gult kort og Frandsen havde et flot hovedstød kort før tid, men keeperen fik lige nøjagtigt vippet bolden over målet.

En ualmindelig vild afslutning på en kamp i højt gear endte med sæsonens første nederlag.

 

Ref. Torben

AH 2012 vs Dronningborg Boldklub 1

Stolpe ud i kamp med 2 debutanter gav et enkelt point.
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 19/4-2017:
AH2012 – DB 1    0-0 (0-0) 

Holdopstilling:
LASSE – KOLD,JENS,SIMON,JENSEN – RONNI,MATHIAS,OLE,MARTIN – THOMAS,WÜRTZ.
Udskiftere: JON - TORBEN

Fidusbamse:
Jens

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

I et opgør med så mange backs og forstoppere, som Torben stillede op med imod DB 1, så kunne man jo da med rimelig grund mene, at så skulle det ene point være i hus. Det kom det også ! Men det gav da også visse mangler fremad banen.

Coach havde ikke haft mange muligheder for at sammensætte et offensivt hold. Det gjaldt faktisk bare om, at kunne samle et hold…

To mand fra Serie 5 fik debut. Nemlig Martin og Mathias.

Kampen startede noget rodet og med en hel del fejlafleveringer fra begge sider. En meget meget langhåret bane, gav dog heller ikke mange chancer for at spille poleret fodbold. Hverken hjemmeholdet eller DB1 er set spille så dårligt og langsomt fodbold tidligere i A-rækken.

Hjemmeholdet kom dog tættest på et føringsmål i 1. halvleg, da Kold havde et udmærket langskud langt udefra midt i 1.halvleg. Bolden slikkede overkanten af overliggeren. Holdets nye spiller – Jon – havde lige efter sit indhop 10 min. før pausen en afslutning på stolpen tæt på mål på et fint oplæg fra Ronni. Kort før pause fik Jensen desværre et gult kort og 10 min. på bænken.

I 2. halvleg havde hjemmeholdet bolden mest og DB blev egentlig aldrig farlige foran mål. Lasse gik og småfrøs i målet den aften. Selv med en mand i overtal, kunne DB ikke spille sig frem til chancer.

Hjemmeholdets beton-defensiv blev flot styret af alderspræsidenten Jens. Ældste spiller indtil coach gik på banen 15 min før tid.

Jon leverede fine ting på venstrekanten, men måtte desværre udgå med en skade midt i 2.halvleg og overlod pladsen til coach selv.

10 min. før tid havde Kold muligheden for at blive man of the match, men keeperen fik pareret hans afslutning ud på stolpen og i efterfølgende tumult og klumspil foran målet, forsøgte samme Kold sig med et saksespark – ja du læste rigtigt – som desværre røg over mål. Men ellers ret imponerende, at han fik kroppen så højt op ;-)

Så det blev ved en 0-0’er og det var måske meget forudsigeligt, h v i s man havde set Torbens opstilling før kampstart. Holdet kunne og burde vel have taget alle tre points imod en modstander langt fra fordoms styrke. Men holdet har dog ikke tabt endnu, så helt skidt ser det ikke ud.

Jens fik sikkert og fortjent Tiger fidusbamsen med hjem.

 

Ref. Torben

AH 2012 vs Rougsø FF

God fight blev belønnet med 3 point i sæsonpremieren. 
Kampreferat - Old Boys A-rækken onsdag d. 5/4-2017: 
AH2012 – Rougsø FF 2-1 (1-1)

Holdopstilling: 
LASSE – KOLD,SIMON,JOHN,MIKAEL – JON,TORBEN,HENRIK,RONNI – THOMAS,KENT. 
Udskiftere: KIKO – ALLAN H 

Kampfakta: 
1-0 : 15. min KENT 
1-1 : 18. min 
2-1 : 45. min HENRIK 

Fidusbamse: 
Henrik

__-__-__-__-__-__-__-__-__-__

Trods store problemer med at stille 11 mand til start – hele 5 skader og 5 afbud , så fik Torben alligevel den bedst tænkelige start på sæsonen, og samtidig en kærkommen revanche for to svidende nederlag i sidste sæson imod dagens modstander fra Ørsted. 

Med afbud fra bl.a. holdkaptajnen Ole, tog coachen selv anførerbind og 60 minutter på banen i sin første kamp i over 2 ½ år. Hans rutine blev suppleret op med lige så meget rutine i Kiko (tilsammen 105 års rutine!) som 12.mand. Holdet har dog en stærk grundstamme af spillere, der stort set spiller hver gang og det kan ses. Man lå ikke så meget mærke til holdets mange afbud. 

Holdet havde i dagens kamp også debut til 2 spillere. De to midtbanespillere Ronni og Jon. 

Kampen forløb meget jævnbyrdigt og trods en for årstiden rigtig fin bane, så kunne man godt se, at spillerne på begge hold lige skulle have ”banket lidt rust af”. 

Der var en del fejlafleveringer især i 1. halvleg. Ronni havde et nærgående forsøg, som målmanden fik pareret, efter at Ronni havde løbet en bold op og kom alene med keeperen. 

Midt i første halvleg fik hjemmeholdet så scoret efter fint kontraspil. Thomas fandt Henrik, som testede keeperen med en god afslutning. Den blev reddet, men Kent fulgte flot op og fik scoret til 1-0. Kort efter udlignede Rougsø dog på et drøn af et langskud, hvis styrke og præcision totalt overraskede Lasse i målet og bold fløj ind under overliggeren til 1-1. 

I 2.halvleg fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et pænt spilovertag. Rougsø spillerne halsede mere og mere efter det flot fightende hjemmehold, og da holdet midt i 2.halvleg fik frispark på kanten af straffesparksfeltet fandt kampen sin afgørelse. Henrik satte køligt bolden i det nærmeste målhjørne uden om forsvarsmuren til en 2-1 føring, som holdt kampen ud. Hjemmeholdet kom en lille smule under pres i de sidste 5 minutter, men redde de 3 point hjem i en svær sæsonåbning. 

 

Ref. Torben